Körkort?

Lilla Curry vill oxå ha körkort, det är inte bara matte som strävar efter det. Haha men matte är på god väg, det är värre med lilla Curry som brukar köra i diket och till och med vällta bilen! Bäst att passa sig när Curry sitter framför ratten.


Mode

Undrar du vad som kommer vara riktigt inne i modevärlden nästa månad? Ja, jag förstod det, därför tänker jag dela med mig av detta. De tre måstena nästa månaden är:

1. Jeansplaggen, allt från vanliga jeans till jeansjacka.

2. Färgen röd, du kommer att finna de mesta i rött.

3. Söta skor, med söta detaljer.



 

Söta berlocker


Här är några cupcakeberlocker som jag har tillverkat, dessa är gjorda av fimolera. Dessa kan man ha som allt möjligt, allt från mobilsmycke till halsband. Om du är intresserad kan du mejla mig på [email protected]







Räkpaj

Denna härliga räkpaj är jättegod, alla ni som gillar räkor borde smaka denna!



Ingredienser

4 dl mjöl (valfritt mjöl)
200 g smör/margarin
2 msk vatten

4 hg räkor
2 dl ost
1 dl dill
3 ägg
2 dl grädde
2 dl mjölk
salt och peppar efter behov

Så här gör du:

Blanda ihop mjöl, smör/margarin och vatten till en deg och tryck ut den i en pajform eller liknande. Låt degen vila i ca 30 min i kylen och därefter grädda skalet 10 min i 225 grader. Medans skalet gräddar kan du göra iordning äggstanningen, i denna ska ägg, grädde, mjölk, salt, peppar och ost ingå. När skalet gräddat klart häll då i räkorna och dillen och därefter äggstannnigen. Grädda i ca 30 min.

Nu är det bara att hugga in och njuta av den härliga pajen. Ett tips: gör en god sallad som ett tillbehör. Mumsigt, jag lovar ;)


Tjo!

Hej och välkommen till min blogg, här kommer ni att få läsa allt ifrån om min vardag till nagelskulptering. Lite allt möjligt alltså ;)  Enjoy!


RSS 2.0